Mulla on uudet kämppikset. Parikymppinen irkkupariskunta, joka on ollut yhdessä huimat kuus viikkoa. Oon ollut tyyppien kanssa saman katon alla jonkun muutaman hassun tunnin, ja sain jo melkein yliannostuksen sen tytön jutuista. Hirveä höpötys kokoajan päällä, mitään et kerkeä väliin sanomaan kun juttua riittää. Tarjoutu jo laittamaan mun tukan, kun tulin suihkusta ja esitteli uudet vaatteensa, tyypillistä irkkunuorisomuotia; punasävyisiä palloja, neliöitä ja kolmioita täynnä oleva "mekko", mustat legginsit ja kiiltävät, pokenpunaset korkkarit. Ja niillä sitten tänään paikalliseen junttidiskoon Heaveniin, jonne munkin olis pitänyt lähteä niiden mukana. Onneksi voi sluibaa väsymyksen takia, kun eiliset Pontuksen ja Kristofferin läksärit venähti taas seuraavaan iltapäivään. Ja muutenkin, herranjesta jos koko illan joutuis kuunteleen tota noiden aksenttia, saa nyt jo tarpeeksi tsempata et saa härdähärdöistä selvää, niin koita sit jossain teknojumputuksessa vielä keskittyä..

No ei kai siinä, katotaan miten lähtee sujumaan. Ihan ok tyypeiltä vaikuttavat, perusirkuilta. Olivat hakeneet kinkkisafkaa ja heti ekana olisivat tahtoneet viinietikkaa. Ei voi käsittää, näillä paikallisilla on tapana tunkea sitä joka paikkaan.

Frankfurt oli muuten vähän tylsä mesta. Toki siellä oli pilvenpiirtäjiä ja paljon tissiklubeja, mutta muuten se oli tosi kuolleen olonen kaupunki. Rauhallinen, eikä näkynyt paljoa nuoria ihmisiä. Lauantainakin lähdettiin metsästämään pubia, saldona yksi tukossa oleva irkkupubi, kolme meidän olkkarin kokosta pubia, nekin tupaten täynnä, yksi klubi jonne ei haluttu maksaa kymppiä sisälle, yksi pintaliitoklubi täynnä nelikymppisiä pukumiehiä.. ja lopulta päädyttiin toiseen irkkupubiin, jossa saksalaiset ja irlantilaiset laulo karaokea sulassa sovussa. Yllättävää kyllä, oli täynnä nuoria hoppareita se mesta. Ei kyllä silti kauheesti hehkuttamista, suomalaiset chicksit, jotka asuu Irlannissa, tulee lomalle Saksaan ja päätyvät irkkupubiin. Ei näin.

Tuli shoppailtua säästeliäästikin, ostin vaan yhdet alehousut ja t-paidan, plus kauhean kasan valkosuklaa-Kitkat Chunkeja ja Twixejä, niitä ei täältä saa. Ainiin, ja meiltä poksahti sopivasti WLAN-routeri, niin joutu sellasenkin sitten hakemaan Saksasta, sai halvemmalla. Kiva sitä vaan sitten oli konffata, kun kaikki oli saksaksi ja mun saksankielentaitoni rajottuu Rammsteinin biiseihin. Osasin kuitenkin, tätäkin näpyttelen omasta huoneesta.

Anyways, Frankfurt on nähty enkä sitä ihan heti ykköskaupunkilomakohteeksi luokittelis. Olihan sielläkin kiva eläintarha ja puhtaat maisemat, mutta ei ainakaan menoa ja meininkiä yöelämän suhteen. Harmittaa vähän, kun ei keritty käymään yhdenkään pilvenpiirtäjän huipulla ja Palmengartenin iso puutarha jäi näkemättä, mutta oli meillä kyllä ohjelmaa tarpeeksi ilmankin. Käveltiin joku miljoona kilometriä vähintään viikonlopun aikana.