Halloween tulee. On ollut tulossa jo monta viikkoa. Vähän kuin Suomessa joulun alla, kun joulukrääsää rupeaa näkymään kaupoissa jo lokakuussa.. halloween on näille paikallisille iso juttu, onhan se sentään täältä saanut alkunsa alunperin. Juntit ovat ammuskelleet rakettejakin vaikka miten pitkään ja joka paikka täynnä halvannäköistä halloween-krääsää. Odotan innolla sitä päivää, kun kersat lähtevät kiertämään rumissa kuminaamareissaan ja noitahatuissaan ovelta ovelle karkkia kerjäämään. En saleen oo avaamassa ovea yhdellekään, en tarvi apua karkkieni syömisessä, kiitos vaan.

Huomenna joutuu kyllä lähteen liikenteeseen, parit pippalot tiedossa. Molempiin pitäis pukeutua halloweenin kunniaksi, mut taidan jättää väliin. Eiköhän tulla näkemään tarpeeksi kiihkeitä kissimirrejä, playboy-pupuja ja pornahtavia piruja ilman mun panostusta.

Maanantaina mulla on pää kipeenä, toisin sanoen Swordsissa on koiranäyttely, jonne haluan chihuja stiigaamaan. Joutui tänään varustamaan ennen töistä lähtöä lapset kasalla monisteita, joiden avulla toivon niiden pärjäävän keskenänsä maanantain. Saan hyvällä omallatunnolla lievitystä koirakuumeeseen ja pääsen tapaamaan yhtä chihukasvattajaa, jonka kanssa oon mailaillut jonkun verran.

Viikon päästä lähetään retkelle Belfastiin.