Mun nerokas päivä-kohtainen raportointisysteemi meni kyllä ihan vituilleen. Idea oli hyvä ja melkein toimi, mutta sitten kun rupes aika loppumaan kesken niin kirjoittelukin vähän jäi.. nyt ei enää mitään hajua, kauanko täällä lävessä ollaan oltu. Yli kaksi kuukautta, mutta ehkä mä en sen tarkemmin jaksa asiaa miettiä.

Muutettiin Henksun kanssa pari viikkoa sitten omaan kotiin. Ihan luksusta päästä eroon vittumaisesta kämppiksestä, terveisiä vaan eskolle. Eskosta kertoo varmaan jotain jo se, että tyyppi lähti toiseen maahan tapaamaan tyttöystäväänsä ja jätti keittiön pöydälle likaiset astiansa, läppärinsä aukinaisena ja kasan kirjoja lapulla varustettuna, jossa pyytää kämppiksiään palauttamaan kirjat puolestaan kirjastoon. Tulee varmaan tapahtumaan. Kehoitin toista ex-kämppistä viemään astiat eskon huoneeseen hengaamaan, tiskatkoon keskenänsä viikon päästä, kun tulee takas himaan.

Meidän kämpässä on kolme huonetta ja keittokomeron tyyppinen ratkaisu. Olkkari on sisustettu ihanasti safariteemalla, katsokaa vaikka näistä paraslaatuisista kännykamerakuvista.

181423.jpg
Olkkari keittiön suunnalta, perällä parveke.

181428.jpg

Hehkeää bambua ja leoparditäplää sekä melkein jokaisen irkkukämpän vakiovarustus, takka, jonka yläpuolella peili. En kyllä tajua tuota peiliä, aina jos näillä on takka niin on myös peilikin.

181421.jpg
Ruokapöytä. Tuosta oikealla on keittiö.

Lisäksi on kaksi makkaria, isompi on meille ja pienempi, joka kulkee nimellä Pingviinihuone, tulee Lauralle. Laura muuttaa tänne joskus lokakuussa. Täytyy makkareistakin ottaa kuvia jossain välissä. Vessa on kiva, siellä on kattoikkunakin. Harmonista ihailla tähtitaivasta samalla kun istuu pöntöllä.

Telkkari on nykyään ihan paras ja siihen kytketty digiboksihärveli. Nelkytmiljoonaa kanavaa kaikkea kivaa, mä oon jäänyt koukkuun. Eilen tuijotettiin joku neljä tai viisi tuntia pelkkiä räppivideoita, nyt aamun aikana oon kattonut Huippumalleja, wrestlinkiä, Date My Momia.. Laurakin tulee saleen tykkäämään, löytyi nimittäin God TV. Voit tilata synninpäästön tekstarilla.