Netti ei toimi vieläkään. Kulutin ensin 20 euroa puheaikaa ntl:lle jonottamiseen, enkä päässyt läpi. Soitin toiseen numeroon suomiluurista, eivätkä siellä tällä kertaa suostuneet auttamaan kun en ollut liittymän omistaja. Laitoin sitten Hissan soittamaan. Ihmettelivät ensin, että miten ihmeessä omistaja voi soittaa sinne, kun hänet on merkitty heidän rekisterissään kuolleeksi. Oli vähän multa nimittäin edellisellä viikolla lipsahtanut tietoja kinutessani, että mitäs jos tän hetkinen omistaja onkin kuollut. Olivat sitten merkanneet näköjään sen ylös. xD No ei siinä, Hissa sai selville, ettei mun viime viikolla faksaamaani kuittia löytynyt yllättäen mistään. Niille piti faksata uudestaan pankista haettu kuitti.

Perjantaina menin pankkiin ja pyysin maksusta kuittia. Yllätys oli valtava kun sanoivat, etteivät he näe tilitapahtumia niin pitkälle. Maksu oli suoritettu kuukausi sitten. Piti tilata erillinen statement, jonka lähettävät kotiin. Menee "muutama" päivä. Että näin meillä Irlannissa.

Jotain positiivistakin vaihteeksi, on ollut ihan kiva viikonloppu. Perjantaina oli Jäppisen läksiäiset Vineyardissa ja sieltä mä lähdin sitten keskustaan. Janne, Janne, Toni, Erno ja Jannen pari Suomesta käymässä ollutta kaveria oli Turk's Headissä ja mä sitten suuntasin sinne. Pilkkuun asti tietty lappeenrantalaisten (ja yhden porilaisen) juttuja kuunnellessa, jatkot tietty Watervillessä. Kotiin sitten kahdelta seuraavana päivänä, eli oli ihan hyvät bileet.

Iltapäivällä reffasin sitten Päivin, Saaniksen ja Satun, mentiin kaupan kautta Saanikselle ja Evelle kokkaamaan lihapullia ja perunamuussia. Ilta piti viettää lepposasti kotona, mutta kun Mira ilmoitti, että nyt lähdetään baariin, niin pitihän sitä sitten mennä. Toinen sentään lähtee maanantaina Suomeen, viimeinen tsäänssi päästä vähän diskoileen sen kanssa. Tyttäret jäivät sitten vinkkupullojen kera pelaamaan Craniumia ja mä huitelin kolmen tunnin "yöunien" voimin keskustaan Tanjalle. Siellä hengattiin hetki, muttei sitten lähdetty baariin kun Miralle tuli niin huono olo. Mä olin himassa takaisin puoli kahdelta ja simahdin ihan samantein.

Ihanasti nukuin viime yönä melkein 10 tuntia ja heräsin sopivasti restlinkiä katsomaan. Kauaa ei kerennyt vaan sohvaperunoimaan, kun kahdelta piti olla ytimessä syömässä. Käytiin kivassa meksikolaisessa raflassa isolla jengillä Miran lähtöä "juhlistamassa", jonka jälkeen mentiin "suomimarkkinoille". Onnessaan porukka syyti monta kymppiä ruisleipään, riisipiirakoihin, joululaatikoihin, makkaraan, Oltermanniin.. nyt pärjää jouluun saakka täällä, kun sai salmiakkitikkareitakin neljä eurolla.

Hakekaa muuten Youtubesta sanoilla "worst music video ever". Hajosin lievästi äsken siihen.