Me oltiin Belfastissa chiksien kanssa. Oli kyllä sairaan ruma ja vihamielisen olonen kaupunki. Hyviä kauppoja tosin, oli siisti shoppailla. Löyty kanssa asiabileet, olin ihan yllättynyt kuinka Irlannin saarelta voikin löytyä niin hyvä bileet. Tanssittiin Miran kanssa pilkkuun saakka ja jälleen tuli todettua, että jostain syystä yöntimot tykkää musta. Illan kruunasi Bernie's Burgerin hodari.

Pakko hehkuttaa muuten sitä hostellia, jossa oltiin. Oltiin varattu kuuden hengen huone ensuitella ja maksettu varausmaksua 11 egeä siitä. Kun päästiin paikanpäälle, ei meille kuulema ollut huonetta vapaana. Oltais päästy samaan hintaan 8 hengen huoneeseen kahden jätkän kanssa. Joutui melkein haistattamaan sille respan kotkalle. Onneksi se seivasi tilanteen osottamalla meille jostain toisesta rakennuksesta oman kuuden hengen huoneen. Harmi vaan, että sinne ois ollut 20 minuutin kävelymatka, joten vaadittiin sitten ilmanen taksimatka sinne, kun kerran olivat ite ryssineet. Pyydettiin sitä tilaamaan taksi meille kaikille kuudelle, mutta yllättäen ei sitten maininnut tilatessaan, että montako henkeä on messissä. "Ahtaudutte vaan kaikki sinne, ei kuskeja täällä kiinnosta". Kiinnosti kuitenkin sen verran, että Päivi ja Tanja joutuivat dallaan sinne toiseen rakennukseen.

Perille kun päästiin, niin todettiin talon olevan siivoojaa lukuunottamatta tyhjä. Meidän huone oli just sen kokonen, et sinne mahtui sängyt ja telkkari, joka ei edes toiminut. Jouduttiin vähän sisustamaan, nyysittiin tietenkin ekana peili käytävältä (asiat tärkeysjärjestykseen, tarvii peilin et voi meikata) ja alakerran keittiöstä pari tuolia, koska kerrossängyt oli niin matalia, ettei niissä pystynyt istumaan. Pyyhkeitä ei ollut, vaikka nettisivujen mukaan kuuluvat hintaan. Siivooja lupas käydä hakemassa, mutta ei sitä yllättäen kuulunut ikinä takasin. Joutuu ehkä hieman laittamaan palautetta ko. lafkaan, vaikka lohdutukseksi antoivatkin meille check-out -aikaa muutaman ylimääräsen tunnin. Oli sen verran läävä ja kohtelu hlökunnan osalta niin vittumaista, ettei tod tarvi mennä uudestaan.

Kokonaisuudessaan ihan onnistunut reissu, näki lehmiä, lampaita ja hevosiakin.