Me oltiin chiksien kanssa Lontoossa. En muista millon viimeksi oisin kävellyt niin paljon, kun viimesen neljän päivän aikana. Pyörittiin vakio Big Benit ja Buckinhamin palatsit (Päivi tahtoi nähdä), jonka jälkeen käveltiin Hyde Parkin läpi Notting Hill Gatelle. Pidemmälle ei jaksettu, joten lähdettiin takas ytimeen shoppaamaan. Käytiin myös Camden Townissa, oli yks iso Intian Basaari koko mesta, piripäiden ja hamppukuninkaiden taivas.

Biletyksiäkään ei sovi unohtaa. Torstaina oltiin jossain aika ankeessa mestassa, jonka pelasti kasa sangen hyvännäköisiä nuoria miehiä. Jane jopa lähti yhden megeen sieltä, eikä päässyt takaisin hostellille kun seuraavana päivänä kello seitsemän aikaan illalla. Kovasti yritti selittää kaikennäköistä loppuneista akuista, korkeista aidoista ja eristetyistä asuinalueista.. uskokoon ken tahtoo. :P Seuraavanakin iltana piti tietty lähteä radalle, tsekata Get Down. Paska DJ, tykkäsi koko illan enemmän omasta äänestään kuin musiikista. Yritä siinä nyt sitten tanssia. Bongattiin monta tuttua naamaa, joten ei tullut otettua samoista pojista kuvia uudestaan.

Oli helmi reissu, rahaa paloi enemmän kuin olis ollut tarvetta ja univelkaa on sairaasti, mutta ei tunnu missään. Tekis mieli lähteä ulos kolmatta iltaa putkeen, mutta seura on vielä hieman hakusessa.

Ainiin, tässä yks kuva Lontoon joulusta.

257417.jpg

Ps. Kuka veisi ihanaisen Janen stiigaamaan Bustaa, kun allekirjoittanut ei sattuneesta syystä pääse?