Day 18 - Saanikselle oli tullut paketti. Ongelmana oli löytää se posti, josta paketin saa hakea. Täällä kun ei ole edes insinöörejä suunnittelemassa asioita, niin lähteville ja saapuville posteille on eri toimipisteet. Fiksuina katottiin kartasta, että missä saapuvan postin piste on ja lähdettiin armottomassa helteessä paahtamaan toivon mukaan oikeaan suuntaan.

Melkein löydettiin perille, kun kysyttiin yhdeltä naiselta apua. Käveltiin ainoastaan väärän kaupunginosan postiin, jonne matka kesti jotain 20 minuuttia siitä pisteestä, mistä luulimme oman postin löytyvän. Rupesi sylettämään sen verran, että päädyttiin lähellä olevaan Belliin istuksimaan aurinkoon puoleksitoista tunniksi. Päätettiin yrittää uudestaan seuraavana päivänä.

Day 19 - Löydettiin oikea posti jeeee!!11

Day 20 - Kolmen viikon odottelun jälkeen pääsin pankkiin. Mulle oli kolmeksi varattu aika pankkitädille, joka ei tehnyt muuta kuin länttäsi eteeni lomakkeen täytettäväksi ja kopioi mukanani tuomat asiakirjat. Kolme viikkoa odotin viisi minuuttia kestänyttä lapuntäyttöä. Nyt menee sitten lupausten perusteella viisi arkipäivää tilinavaamiseen, sen jälkeen menee vielä hetki automaattikorttiin ja toinen mokoma sen pin-koodiin. Jos tahdon nettipankkitunnukset, niin siihen täytyy täyttää oma lomakkeensa, kunhan tili on avattu ja sitten taas odotellaan. Saanis on venannut omia nettipankkitunnuksiaan kohta neljä viikkoa.

Toivon mukaan tulisi se tili ja kortti siihen ajoissa, mulla on nimittäin jo kaksi shekkiä lunastamatta, kun ei sitä suostuta tekemään muualla kuin siellä 5000 kilsan päässä sijaitsevassa konttorissa. Testasin jo tuossa lähimmässä sekä ytimen konttorissa, mutta ei. Ja sinne hevonkuuseen mä en lähde, ellei ole ihan pakko.

Day 21 - Peeeerjantai! Duunissa lievästi väsytti, kun koko viikon kekkaloinut taas liian myöhään ylhäällä, yöunet jääneet liian vähäisiksi. Ei kai siinä ketään, lähdettiin kuitenkin poikien kanssa duunista ytimeen Porterhouseen syömään. Tarjoilija taisi yllättyä, kun otettiin Renzon kanssa vakio Smokeyn sijaan pihvit. Smokey on maailmankaikkeuden paras hampurilainen, siinä on savujuustoa, pekonia, pihvi, kasviksia ja pikkasen sellaista kastiketta makua antamaan. Taivaallista. En ole onnistunut Dublinista yhtä hyvää ruokaa löytämään ja tarjoilijat jo tietävät, että me Renzon kanssa syödään aina sellaiset. Tällä kertaa oli kuitenkin sovittu, että maistetaan pihvit. Olisi ollut ihan ok, jos liha ei olisi semmoista kuivahkoa. Tuntuu olevan yleinen vika irkkulaisissa lehmissä. Pihvit eivät täällä siis ole hyviä.

Porterista lähdettiin VV:n kämpille, poijjaat joivat ja sitten pitikin jo hipsiä klubille. Renzo tosin luuserina feidasi, ja mä jouduin vahtimaan varsinkin Hissaa. Se oli lievän päissään. Hermojen menetykseltä vältyttiin melkein matkalla Dandelioniin, jossa törmäsin Janeen ja sen kämppikseen. Chiksit olivat illan pelastus, pääsin Janen kanssa himaankin samalla taksilla kun Hissa ja VV päättivät feidata pilkun jälkeen.

Dandelion oli ihan kiva mesta. Yläkerrassa istuskelupuoli ja alakerrassa hauskannäköinen klubipuoli. Musaa soitettiin aika laidasta laitaan, mikä on vaan bonaria tässä teknoihmisten luvatussa kaupungissa. Tuonne voi mennä uudelleenkin, varsinkin kun ei maksa sisään miljardeja kuten moneen muuhun paikkaan. Harmi vaan, että menee jo kahdelta kiinni.

Day 22 - Lööbailupäivä. Ei jaksa tehdä mitään, kun viime yönä ei saanut nukuttua viittä tuntia pidempään aamulla alkaneen puhelinsoittelun takia. Sain mä sentään jotain hyödyllistäkin aikaseksi, moppasin lattiat kun Saaniksen sisko miehineen tuli tänne kylään. Toivat tuliaisiksi tuoretta ruisleipää, Oltermannia, Toblerone Whiteä ja tiskiharjan. Ihania ihmisiä!