Day 5/6 - Ihan liikaa rahaa mennyt taas vaihteeksi. Käytiin Fridaysissä syömässä, nihkeä kahden hengen appetizer, johon sisältyi muutama kuppainen kananuija, mozzarellatikku, parsanpätkä ja omituinen peruna, maksoi jotain 18 euroa. Jätti lievän kylmäksi. Safkan jälkeen käytiin syytämässä rahaa ilmakiekkoon ja ammuskelupeleihin, House of the Dead on kyllä edelleenkin kunkku.

Ilmakiekkoa pelaillessa tuli tietty sitten niin kuuma, et oli pakko mennä jätskille. Vasta toiselle sinä päivänä. Ja koska Renzo ei jaksanut syödä omaa McFlurryaan kokonaan niin pitihän mun sitten avittaa miestä mäessä sen oman pehmikseni päälle. Ähkyn lisäksi tuli lievä morkkis, se siitä sokerista vieroittautumisesta.. paloi baksia ihan älyttömästi myös levy- ja tietokonekauppaan. Piti käydä poistaan kaikenlaista neekeriräppiä, kun oli niin kovat alet meneillään. Lisäksi piti pistää omaisuus haisemaan webbikameraan ja headsettiin, et kelpaa nyt sitten Skypeillä.

Valitettavasti iski melkein ahdistus sitten tänään, kun satuin vilaseen tilin saldoa. Ei siinä muuten, mutta kun tää Irkkuprojekti tälleen alkuun nielasee aika kasan omaisuutta, kun pitää maksaa kaikki lentolipuista alkaen itse. Ja sitten vielä menee veroa vitusti, ennen kun saa kaikki paperisodat hoidettua. Onneksi Renzo reiluna frendinä lupas lainaa mulle huomenna kybän, pääsen Porterhouseen syömään Smokey-burgerin tiimin kanssa.