Wii on ehkä maailman paras setti! Mä olen rakastunut. Ja kierrättänyt mun rakastani ympäri Dublinia erilaisissa illanvietoissa.. Wii on pelastanut mut nirhimästä ranteitani auki puulusikalla. Ja ehkä Laurakin vähän, mut ei puhuta siitä sen enempää.

Netti ei pelaa vieläkään, valehtelevat suut ja silmät täyteen ntl:llä jatkuvasti. Ei jaksa ees selittää sen enempää, niin paljon taas joutunut kärsimään niiden takia. Pankistakaan en yllättäen oo saanut sitä puoltoista kuukautta sitten pyytämääni kuittia. Edellinen päivityskin blogiin tullut ikuisuus sitten, kun ei ole ollut aikaa surffia rauhassa edes töissä. Joutunut ihan duunia tekemään..

Eipä tässä kai erikoisempaa, Lauran saavuttua tarkotus vuokrailla jengillä kiesiä ja lähteä aina viikonloppusin johonkin vähän pöndelle. Lisäks pitäis lähteä ens kuussa Barcelonaan ja Frankfurtiin, maaliskuussa Snoopin ja Diddyn keikka.. sitten varmaan jo takas Suomeen, ennen kuin hajoaa polla lopullisesti tähän kehitysmaahan. Suomessa kävin jouluna ja vitutti ehkä maailman eniten tulla takasin tänne. Mut onneks on Wii. <3