NETTI! Luojan kiitos! Ollut jo hetken aikaa. Pirun hidas tosin, täytyy harkita nopeuden kasvatusta. Kolme kuukautta siihen meni, ennen kuin sen sai takasin päälle. Olivat jo yhdessä vaiheessa sitä mieltä, ettei tässä kämpässä ole nettiä koskaan fyysisesti ollutkaan. Eivät uskoneet, kun kerroin et mulla on tossa kaikki niiden vehkeetkin, millä sinne nettiin pääsee.. urpåt. Nyt on onneksi taas elämä, ei ehkä vituta ihan niin paljoa. Miinuksena tosin sanoisin, ettei ehkä tuu liikuttua kämpästä ulos ihan niin ahkerasti kuin netittömänä, mut onkohan tuo nyt niin suuri menetys. R-tardeja noi paikalliset kuitenkin edelleen on, sen saanu todeta n+1 kertaa. Inho tätä maata ja näitä paikallisia kohtaan vaan kasvaa päivä päivältä.. plus puolalaisia kohtaan. Ovat vähän niinkuin venäläiset Suomessa.

Eipä tänne mitään erikoista vieläkään kuulu. Duunissa tapellaan tuulimyllyjä vastaan, tekis mieli gonahtaa täysin mutta ei anna ylpeys periksi. Venailen Suomesta tietoa, josko pääsisi vanhaan paikkaan takaisin töihin, olisi aivan luksusta. Ja vaikkei onnistuiskaan, niin tuun huhtikuussa takasin. En jaksa täällä enää, koko ajan kun yhden vastoinkäymisen saat hoidettua niin nurkan takaa pölähtää seuraava. Viimesin oli kämppis, joka 12 tunnin varoajalla lähti takasin Suomeen ja jätti mulle hommaksi ettiä uuden ihmisen tähän. Alle kaks viikkoa aikaa mulla, lievästi ahdistaa kun ei tunnu oikein natsaavan ja koko kämpän vuokraa en pysty mitenkään maksamaan yksin. Vähän panikoiduttaa, et miten pääsen tästä kämpästä edes irti sitten, kun lähden takasin Suomeen.

Käytiin me tossa Barcelonassa, oltiin Hissan, Jemin ja Miran kanssa torstaista sunnuntaihin. Se oli aivan ihana paikka! Ihmiset niin huolehtivaisia ja chillaavia, kaupunki siisti Dubliniin verrattuna ja aivan mielettömän jännää arkkitehtuuria. Säät suosi, arska paisto ja oli melkein 20 astetta lämmintä koko ajan. Voisi melkein muuttaa sinne, oikeesti. Tai no, jos alotetaan vaikka sillä et lähetään kesällä sinne pidemmäks aikaa lomaileen. Olis tuttujakin siellä, vois niiden nurkissa ehkä majailla.

Ens vkonloppuna pitäis lähteä Frankfurtiin Saaniksen ja Päivin kanssa. Saas nähdä miten reissu menee. Oli tarkotus lähteä shoppaamaan elektroniikkaa, mutta allekirjoittanut ainakin on niin persaukinen, et hyvä kun ruokiin on varaa. Sitten onkin reissut tältä erää reissattu, Suomesta tuskin tulee samaan malliin lähdettyä kun lennot on vähän kalliimpia ja on karvaset kakarat huollettavana. Mut on tääkin ollut siistiä, reissannut viimesen 8 kuukauden aikana enemmän kun koko elämän aikana.