Lauantain lööbailu jäi lyhyeen. Jane pakotti Hannan bileiden kautta Rí-Ráan. Oltiin kotona puoli viiden aikaan aamulla, oli ihanan hiljasta tossa Heavenin edustalla, kun paikalliset känniääliöt olivat päässeet jo koteihinsa.

Day 23 - Koomailua leffassa. Käytiin Janen kanssa katsomassa The Break-Up. Olis pitänyt mieluummin tuhlata se yhdeksän egeä Piraattien uusintakierrokseen, vaikka oliskin joutunut sen katsomaan Renzon kanssa vielä kolmannenkin kerran.. the Break-Up oli sen verran turha leffa, että tuli itelle kamala iksu ja ahdistus.

Day 26 - Väsyttää ihan sikana. Ei näköjään vaan millään usko, etteivät kuuden tunnin yöunet riitä, varsinkaan kun herätys on viiden jälkeen. Eilen kutsuttiin Fridaysiin skruudaan, nyt voisin lähteä Belliin frendien kanssa, mutta kun ei vaan jaksa. Pakko tänään mennä aikasemmin nukkuun, ei tästä muuten tule mitään. Muutenkin vähän harmittaa tää väsymys, ollut nyt niin pitkään sairaan upeet kelit täällä, että missaan kaiken kun vaan koomailen himassa.

Pitäis saada poikien kanssa aikaseksi vuokrata kiesi ja lähteä katsoon joitain vuoria, harrastamaan vähän jotain muutakin kun ytimen likaisia, piikkilangoitettuja katuja. On siinäkin tosin viehätyksensä, kaiken nuhrun ja harmauden keskellä ihmiset yrittävät piristää toisiaan maalaamalla kotien ulko-ovet kaikki erivärisiksi, mutta se "aito" Irlanti löytyy jostain aivan muualta. Ring of Kerrykin pitäisi koluta läpi, ja Kilkenny tietty, Tipperaryyn toivon mukaan pääsisin elokuussa.. ootan innolla Lauran tänne tuloa, se saleen tulee raahaamaan mut ties minne skuttaan.