JAY-Z WHOOO!!!1

Voiko enempää edes hehkuttaa? Tuo nege suoraan Brooklynistä, me nähtiin se Henkan kanssa livenä. Kuinka moni muu suomalainen voi sanoa samaa? No niinpä, naamallenne! Joutui soittamaan Janellekin Suomeen sieltä keikalta ja antaa sen kuunnella hetki Jaytä, jottei sitä harmittaisi keikan missaus niin paljoa.

Oli tosi piristävää muutenkin tehdä jotain tavanomaisuudesta poikkeavaa, alkanut taas viime aikoina maistumaan elo todella puulta. H:aa masentaa se, ettei ole onnistunut yrityksistä huolimatta saamaan duunia vieläkään ja se vaikuttaa myös mun mielialaani alentavasti. Ja varsinkin kun se uhkailee jo lähtevänsä Suomeen takaisin, jos ei duunia rupea löytymään. Täytyy yrittää ottaa tavoitteeksi, että viikonloppuisin viimeistään tekee jotain oikeasti kivaa, eikä vaan homehdu himassa. Ollaan jääty vähän telkkarin orjiksi..

Maanantaina oltiin H:n kanssa lähdössä pankin kautta kauppaan, kun parkkiksella vastassa oli luimisteleva, viimeisillään kantavana oleva jack russelin näköinen narttu. Laiha ja likainen se oli, täynnä reikiä. Ei vaan voinut jättää sinne, vaan vietiin se kotiin, pestiin ja ruokittiin. Tiistaina H vei sen paikalliseen löytöeläinkotiin, jossa he lupasivat pitää sen hengissä ainakin viisi päivää. Ajateltiin soittaa sinne torstaina, viimeistään perjantaina, koska jos kukaan ei ole sitä itselleen huolinut edes sijaiskotiin, niin haetaan se meille väliaikaisesti. Niin kiva koira se oli luonteeltaan, ettei sille luulisi olevan vaikea löytää kuntoutumisen ja pentujenhoidon jälkeen kotia. Vien vaikka Suomeen mukanani, sieltä varmasti koti löytyy jos ei muuten. Prkl.

Koiraikävää katupiskin lisäksi on ollut lievittämässä Nintendo DS ja NintenDogs, jonka sain H:lta myöhäsenä synttärilahjana. Sekopää, osti nyt niin kalliin.. ollaan sitten koulutettu chihua ja yorkshirenterrieriä, skabattu ja käyty lenkeillä. Ei nyt ehkä ihan korvaa oikeeta elikkoa, mutta menee paremman puutteessa.

Mitäs muuta. Ei kai kummempia. Marraskuussa neljäksi päiväksi takaisin Londooseen (Get Down, here we come!), jouluksi ja uudeksi vuodeksi Suomeen. Töissä perseestä.